کارگردان: امیرشهاب رضویان
فیلمنامه: امیرشهاب رضویان ، آرمین هوفمان ، محمد فرخمنش
بازیگران: عزتالله انتظامی ، شهباز نوشیر ، صابر ابر ، مهران رجبی ، رویا جاویدنیا ، مریم مسچیان
خلاصه داستان:
دکتر بهمن پارسا ، پس از سی و چهار سال از آلمان به ایران برمیگردد . با یکی از دوستان قدیمی پدرش (پیرمردی به نام قناتی) به زادگاهشان «بم» میرود . دکتر پارسا در پی عشق گمشدهاش «مینا» ، در بم میگردد و رابطهاش تدریجاً با قناتی بیشتر میشود ...
*****
نه منتقد سینماییام ، نه از لحاظ فنی چیزی از سینما میدونم که بخوام دربارهاش اظهار نظر کنم . فقط بینندهی فیلمها هستم و فیلم خوب رو دوست دارم ، و در این حال و احوال سینمای ما که فیلم خوب روی پرده رفتن عجیب و کیمیاست ، با دیدن فیلم «مینای شهر خاموش» ذوق کردم که هنوز هم میشه روی پرده فیلم خوب دید .
دیدن فیلم مینای شهر خاموش رو پیشنهاد میکنم به همهی شماهایی که فیلم خوب ، با داستان و پرداخت خوب و هنرمندانهاش رو دوست دارید . شمایی که دوست دارید دربارهی فیلم ، بعد از تماشا کردن فکر کنید .
مینای شهر خاموش ، فیلمی قابل تأمل و دیدن است . فیلمی با درونمایهی عشق پاک و ناب . عشق در جای جای فیلم در اعلاترین و پاکترین وجهاش خودنمایی میکنه .
دکتری موفق و صاحب مقام و موقعیت و زندگی مرفه که هنوز در فکر عشق واقعیاش است ، پس از سی و چهار سال همه چیز را در آلمان رها کرده و به دنبال مینای دوران نوجوانی و جوانی خود به ایران و بم بازمیگردد و از این سو مینا پس از این همه سال ...
نیروی عشق زمان و مکان نمیشناسد و پس از این همه سال هنوز پرتوان و قدرتمند ، دو دلداده را به سوی خود میکشد .
در عاشقانهای دیگر ، قناتی ، پیرمردی عاشق پیشه و نوازنده ، در فراق عشق از دست رفتهاش هنوز که هنوز است چشمانش بارانی میشود. داستان قناتی هم در نوع خود شنیدنی است. جوانی که عاشق دختری میشود، که نصیب رقیب میشود و او طبق قرار قبلی ...
او سالها به عشق دیدن دختر در بم میماند و...
قناتی تا همیشه در حسرت میماند و با یاد او زندگی میگذراند .
به اینها که گفتم اضافه کنید حکایت آنچه بر بم رفته بعد از زلزله ، گشت و گذار در گورستان بم و یادی از «ایرج بسطامی» ، دیدنیهای کویر ، ویرانههای ارگ بم ، ویرانیهای شهر بم پس از سالها، ردپای یونیسف در بم ، حکایت عشق مردم بم در حفر قنات برای آبیاری نخلستانهای بم .
و باز هم اضافه میکنم بازی هنرمندانهی «عزتالله انتظامی (قناتی)» و «شهباز نوشیر (دکتر پارسا)» و ترانهی زیبای «دیگه عاشق شدن ، ناز کشیدن ، فایده نداره» ، که به زیباترین و مناسبترین شکل در فیلم تکرار میشود .
خلاصه باز هم میگم از فرصت استفاده کنید و فیلم خوب و هنری مینای شهر خاموش رو ببینید . فیلمی که حرفهایی برای گفتن داره .
[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [لبخند]
آدم و حوا یا .................
شما بودین چیکار میکردین؟
اومدم که هم یه سری بزنم - هم منتظر حضور گرمتان هستیم
سبز باشی و آسمونی [گل] [گل] [گل]
سلام دوست عزیز
ببحشید دیر سر میزنم.
به من سر بزن.
در زیر وبلاگ یک سایت کسب درآمد از طریق تبلیغات هست که مینوتید آنرا امتحان کنید.
سلام...من در دورانی که صفار هرندی وزیر ارشاد زیباترین فیلمها هم ساخته بشه نمیرم...ممنون از توضیحات خوبت...ای کاش...........
«به فاصله بگو...»
سلام پویان جان..
اونچه که در بالا نوشتم شاید عنوان شعری یا نثری باشه که مدتیه(شاید از چند ماه پیش تا حالا) توی ذهنم جرقه می زنه و تصادفا با همین سطر «نیروی عشق زمان و مکان نمی شناسد و پس از این همه سال هنوز پرتوان و...» هم کمی یا خیلی نزدیکی مفهومی و محتوایی داره که هنوز دست به نوشتنش نبردم اما دوست دارم که به زودی تو وبلاگ بنویسمش.
به هر حال از اونچه که در مورد فیلم نوشتی و از پیشنهادت سپاسگزارم.
درود بر تو
همیشه ی خوبی داشته باشی...
[گل] [گل] [گل] [گل] [گل] [گل] [گل]
فرزندان ایران , آیا شما هم اندیشه شیر ایران بابک خرم دین هستید
آیا قهرمان آذربایجان را میشناسید , پاینده باد راه و یادش
بخوانید فرزندان آذر آبادگان تاریخ پر شکوه آن بخش از ایرانمان را .........
آخرین گفتار بابک خرمدین سردار بزرگ ایران ........
[گل] سر بزن ... [گل] [بدرود]